Get 30% off our store with coupon code 30PERCENTOFF!
אוכל ומסעדותהכל

פרצלעס

היום נסעתי עם הילדים לסניף Auntie Anne’s בקניון הזהב בראשל"צ, לארוחת פרצלעס.

אני חייבת להתוודות ולומר שרק השבוע כשהתקשרו להזמין אותי לטעום את זה שמעתי בפעם הראשונה את השם "פרצלעס". בתחילה זה נשמע לי כמו מילה באידיש לאיזה מאכל שיותר מתאים לסבתא שהייתה מכריחה אותי לטעום, ומתן אפילו לא רצה לצאת מהאוטו כדי ללכת לדוכן. צחקתי איתו ואמרתי לו שאני רוצה לצלם אותו תמונה אחת כדי שתהיה תמונה של "לפני" עם הפרצוף החמוץ שלו…

הגענו לדוכן Auntie Anne’s שנמצא במקום בולט ומרכזי ומיד גילינו שהפרצלעס הם בעצם קבוצת מוצרים שהמשותף לכולם זה הבצק המיוחד והטעים. (ביקשנו את המתכון אבל מסתבר שזה סוד שנשמר כבר עשרות שנים…).

עוד נחמד לראות שמכינים את הכל ממש מול העיניים, מעבר למחיצה שקופה. כך ברור לנו שזה נקי, שהעובדים לובשים כפפות בזמן העבודה ושהכל טרי ויצא הרגע מהאפייה. אסף כמובן מייד ביקש לנסות בעצמו ולהפתעתי הסכימו לאפשר לו את החוויה…

לגבי הפרצלעס עצמם, לא להאמין כמה סוגים של הבצק הזה קיימים!

אנחנו טעמנו: פרצלעס עם נקניקיות (להיט היסטרי! אפילו אספוש, שבבית ממש שונא נקניקיות טרף אותן), פרצלעס עם מלח גס (פשוט ונהדר), פרצלעס עם פלפל חריף, עם שקדים, עם קינמון ועם שוקולד. ויש עוד סוגים, פשוט לא נשאר לנו מקום בבטן…

בהמשך פגשנו את איציק גולה, מי שהביא את הרשת לארץ, שסיפר לנו על התוכנית שלו להקים כבר השנה 4 סניפים נוספים ברחבי הארץ ואחריהם – רבים נוספים. עוד הוא סיפר לנו על טעמים נוספים של פרצלעס שהוא עובד עליהם כמו פרצלעס מחיטה מלאה, פרצלעס ללא גלוטן וכד'.

שיהיה בהצלחה!

הגב

avatar
  Subscribe  
Notify of